Gekkehond's weblog

zaterdag, mei 29, 2004

This is not an end- JA Film 2004

Soms is een schrijfblok een een balpen genoeg om een erg leuk filmpje te maken. Deze Denen is het in ieder geval goed gelukt.

(kleinere versie hier.)

vrijdag, mei 28, 2004

Oude tekenfilms

Ik was wat aan het opzoeken over Ovide en zijn vriendjes. En kwam toen op deze pagin amet allemaal kleine plaatjes van oude Tekenfilms. Wie herkent er de meeste?

Nieuwe videokaart

Ik heb een nieuwe videokaart gekocht. En daar ben ik best blij mee :D Hier een plaatje van mijn nieuwe desktop. Ik vind het helemaal geweldig. Ik kan nu mijn tweede scherm ook aansluiten.

donderdag, mei 27, 2004

Mooie plaatjes II

Fausto De Martini-character from my project: wat een ontzettend gaaf model. Ik zit hier nu groen van jaloezie. Hoe kom je aan de anatomie kennis om die details erin te stoppen.
LoganArts: Een online portfolio met een een verzameling hoge kwaliet 3d renders. Gemiddeld een duistere sfeer.
Stipen: Portfolio van vooral ook 3d modellen met een meer cartoon stijl.
Thierry Doizon: 2D CG plaatjes met twee video tutorials van schilderijen die hij getekend heeft op de computer.
Hypronost: Een aantal wireframes, en wireframes kan je nooit genoeg hebben.
Taron: Nog meer duistere 3d plaatjes van vreemde schepsels.
Plecxus: Een hele zwik plaatjes van een erg bijzondere artiest.
Yugop: Erg mooie flash projectjes.

woensdag, mei 26, 2004

Ohhhhh, you touch my tralala...

Zoals we al vaker gemerkt hebben komt er best goede muziek uit zweden. Bijna alles wat daar gemaakt wordt is goud waard. Hier weer zo'n juweeltje: Dingdongsong

Miss Kittin: Professional Distortion

Miss kittin heeft een nieuwe singel die hier te beluisteren en bekijken is.

Snoepjes voor het oog

Meer visueel geweld op 404 | v.7. En het ziet er best leuk uit.

The Dancecommander has got some moves

De [F]Dancecommander is een erg kewle flash gimmick. Ik moet hem alleen nog met geluid gaan luisteren. Show me what you got baby!

Mooie plaatjes op forums

Waarschijnlijk zullen er regelmatig stukjes op mijn Weblog komen waarin links staan naar forums, met wat ik erg mooie creaties vind staan. Die stukjes zullen over de loop van de dag gaan groeien:
CGTalk - MA2: Lone Wolf
CGTalk - Character: Armoredsuit
CGTalk - CharacterEnvironment : Code Guardian Drydock
CGTalk - character: snog

Vereeuwigd op het internet, woohoo

Woohoo, ik deed mee met een community achtig iets op het internet. Waarbij ik een insect was en kon eten, poepen en voortplanten. En door op bepaalde plekken te poepen kan je figuurtjes op een kaart maken. Nu hebben ze een artikel geschreven over dit fenomeen en een afdruk van die kaart gemaakt. En rechts onderaan staat een hartje die ik samen met Dubbelklik gemaakt heb. Afbeelding

maandag, mei 24, 2004

Toiletpapier, maar dan net wat leuker

Mooi gekleurd toiletpapier is inderdaad een stuk leuker dan de standaard page met zacht roze vlindertjes. Als er meer mensen een rol willen kunnen we misschien een massa bestellng doen... jammer dat ze toch best wel duur zijn.

Itching hands - 10 seconden flashfilmpjes

Een site met korte animaties. En de meeste zijn behoorlijk grappig. Hhhmmm, ik heb het idee dat dit een weblog gaat worden met erg veel korte berichtjes.

Supernating Superdudes

Een erg leuk spelletje wat ook meteen moeilijk zat is: Supernating Superdudes. Je moet van platform naar platform springen door de hoek en kracht van je sprong bepalen. En binnen een tijdslimiet het level halen.

Goede verslagen van volkomen idioten

En zo vonden we een paar ingescande pagina's van een paar verslagen. Eentje over een klein kind, eentje over een dichter, en eentje over bliksem in twee delen: deel 1 deel 2.
Toch weer goed voor een paar glimlachen.

PSP fimpjes

Er zijn een aantal filmpjes van de PSP handheld van sony in actie. En dat ziet er op het eerste gezicht goed uit. Ik ben erg benieuwd als dit apparaatje in de winkel ligt.
filmpje 1 filmpje 2 filmpje 3 filmpje 4
Te zien in de filmpjes zijn van Gran Turismo 4, Everybody's Golf, Metal Gear Acid, Ridge Racer, Tiger Woods, NBA Street, NFL Street, Need for Speed Underground, Metal Gear Acid, Wipeout Pure, Formula 1 '04, Ridge Racer, ATV Offroad Fury, NHL Face Off 2005, Spider-Man, Gran Turismo 4 en Tony Hawk's Underground 2.

Er was eens

En toen ontstond er alweer een nieuw weblog. Ook gekkehond begon het nut ervan in te zien. Nu kan ik al mijn bevindingen op het internet niet alleen met mezelf delen, maar ook met de rest van mijn wereld.